Hotelli Tallukassa nautit tunnelmallisista iltatansseista ja majoittumisesta tilavissa huoneissa kauniilla järvimaisemilla

Tallukka – Päijät-Hämeen sykkivä sydän

Hotelli Tallukka sijaitsee Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä Asikkalan Vääksyssä kauniin luonnon keskellä. Hotelli tarjoaa toimivat tilat tansseille, kokouksille, asiakastilaisuuksille, juhlille ja tapahtumille – niin pienille kuin suurillekin ryhmille.

Tilavista huoneista aukeavat kauniit järvimaisemat, joita voi ihastella omalta parvekkeelta tai patiolta. Runsas noutopöytäaamiainen ja hotellin allasosaston sekä saunojen ja kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan ja antavat hyvän aloituksen päivälle. Juhlavammat tarjoilut maisemaravintolassamme ja esimerkiksi rennot saunamenut suunnittelemme toiveidenne mukaisesti.

Tallukassa myös tanssitaan vuoden ympäri. Hotellin toisen kerroksen Päijännesali toimii talvikaudella viikonloppuisin vilkkaana tanssiravintolana ja keskellä viikkoa parketin valtaavat puolestaan Tallukan perinteiset päivätanssit.

Perinteikäs tapahtumahotelli Tallukka juhlii viisikymppisiään vuonna 2020. Vauhtia ja tapahtumia riittää jokaiseen makuun.

Tallukka on hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain puolen tunnin päässä Lahdesta ja reilun tunnin päässä Helsingistä.  Autoileville vieraille löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Sydämellisesti tervetuloa vieraaksemme.

Kotisivu:
www.tallukka.fi

Facebook:
https://www.facebook.com/hotellitallukka/

Puhelin:
03 88881

Sähköposti:
myynti@tallukka.fi

Hotelli Tallukka

Tallukantie 1
17200 Vääksy
Suomi