SUOMEN HUIPPUARTISTI laulukilpailuissa menestyneiden levytyksien äänestys tulokset

TAPAHTUMAHOTELLI TALLUKAN järjestämä 

SUOMEN HUIPPUARTISTI 2024 laulukilpailu on startannut alkukarsintojen merkeissä ja uudet huippuartistit valitaan maaliskuussa 2024 Tallukassa, Vääksyssä.

Kahdesta aiemmasta kilpailusta on löytynyt useita huippulaulajia, joista osa on levyttänyt mieli musiikkiaan yhteistyössä levy-yhtiö POPTORIN kanssa.

Levytyksiä on syntynyt peräti 18, joita radiokuuntelijat ja netti tv katselijat saivat laittaa omaan paremmuusjärjestykseen.

Äänestyksiä oli kaksi.
Yksi järjestettiin Järviradion kuuntelijoille, jossa eniten ääniä keräsi Petri Ritari laululla Voitko alkaa uudelleen, toiseksi tuli Anu Sin ja Rakastunut nainen sekä kolmanneksi Teemu Ahtonen, joka lauloi Nautin elämästä.

Onnea kisassa menestyneille!

Äänestäjien kesken arvottiin upea KAHDEN HENGEN TANSSIPAKETTI Tapahtumahotelli Tallukan tanssi viikonloppuun. 

Arvonnan voitti MARKETTA RIIHIAHO MULTIALTA. Onnittelut!

Toinen äänestys oli
IskelmäTV:n ja Matkaradio 24:n yhteinen, jonka voitti Akseli Koskela laululla Ajomies.  Toinen sija meni Mari Varjovirralle, joka tulkitsi laulun Vuosi ja kolmas oli Petri Ritari, joka kyseli edelleen, Voitko alkaa uudelleen.

Onnittelut myös tässä äänestyksessä eniten ääniä keränneille laulajille!

Tässäkin äänestyksessä arvottiin Tallukan tanssipaketti kahdelle.  Ihanaa viikonloppua pääsee viettämään SARI KOIVISTO KAUHAJOELTA.  Onnittelut!

KIITOKSET KAIKILLE ÄÄNESTÄJILLE!

Suomen Huippuartisti 2024 kilpailun Finaali ja Huippufinaali lauletaan 22.-23.03.2024.  Tämä loppuhuipennus lähetetään suorana nettilähetyksenä IskelmäTV:ssä ja Matkaradio 24:ssa.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua paikan päälle Tallukkaan tai netin äärelle, missä tahansa maailmalla!!

Tapahtumahotelli Tallukka